POLIČSKÉ ROCKOUPÁNÍ
23. ROČNÍK MULTIŽÁNROVÉHO FESTIVALU, 29. - 30. 5. 2020, AREÁL KOUPALIŠTĚ V POLIČCE

Aktuálně

Dycky Demo!

Loni jsme se z tohohle zážitku sbírali hodně dlouho. A čím ses loni zkazil, tím se letos naprav, nebo tak nějak. Takže znovu Kapitán Demo Original a my jako jeho zlatíčka. MUCK!

 

WxP

Chlapci z WxP jsou z nedalekých Sebranic, takže vlastně místní :) Hrají už nějaký ten pátek, takže pro mnoho z vás určitě nejsou neznámí. Nedávno vydali nové CD a my se těšíme, že si je na Rockoupání poslechneme :)

 

https://bandzone.cz/wxp

Navrátil band

Další kapela na Rockoupání bude Navrátil band! Kluci nemají žádný youtube videa, takže se podívejte na přiložený obrázek, odmyslete si pruhovaná trička (pač chlapci mají bílá), přidejte dvě kytary a píšťalku a v podstatě budete vědět, co vás čeká... Rodinné uskupení Navrátil band si nechcete nechat ujít!

Xavier Baumaxa!

Při neděli pro vás máme dalšího interpreta, kterého v květnu uvidíte na Rockoupání! Protože to skoro vypadá, že za námi dojede i Xavier Baumaxa! A bude takle hrozně smutný a pravdivý... a my si všichni společně sáhneme do svědomí, jak to teda máme s těma tůjema!

 

SCREAMING!

Na Rockoupání se objeví také poličským známá kapela SCREAMING! Chlapi oslavili 10 let a vydali nové CD Know my Spite, takže se můžete těšit na novou tvorbu tohohle thrash-death masakru!

 

https://bandzone.cz/screaming

Revoluce

Tříčlenná čistě rodinná kapela z Poličky, která byla založena v roce 2017. Kapela hraje rockovou muziku bez jakýchkoliv efektů, samplů, dechových nebo klávesových nástrojů. Na jaře bude vydávat nové CD, které ponese 13 skladeb. Letos téměř všechny skladby zazněly na výroční oslavě Divadelního spolku – POLIČSKÁ DVOUSTOVKA 2019.

 

https://bandzone.cz/_107752

The(atre) songs

Že vám tahle kapela nic neříká? Ale kdeže... Znáte poličské kočovníky? Jedno zda mladé nebo staré? Znáte pořadatele Rockoupání? No tak potom už víte všechno! Samostatnému místu v programu Rockoupání se dostane jim a příznivcům jejich divadel až úplně na konci festivalu. Proč hrají právě zde? Polička totiž letos slaví 200 let ochotnického divadla a vězte, že muzicírování patří k divadlu od nepaměti. Taková malá připomínka této kolosální události. Kdo zná, už teď se těší, kdo nezná nechť se také těší!


https://www.facebook.com/popraskd

Aneta opět na Rockoupání!

Před 14 lety u nás vystoupila tehdy jako vycházející hvězda z první řady Superstar. Nyní za námi na Rockoupání přijede Aneta Langerová významná česká zpěvačka s nezaměnitelným hlasem, autorka 4 řadových alb a osobnost, která je známá nejen díky hudbě, ale i divadlu. Tentokrát v koupališti rádi přivítáme také „zaploťáky“! :)

 

Genetic Mutation

Další svitavští hosté jsou Genetic Mutation - mladá hard core partička. Jejich členy můžete znát z jejich předchozích kapel: zpěvák Drobek v revivalu SOAD, basák Kočka (dřív Sněžná slepota a Čertův punk), kytarista Funnes (dříve svitavská partička Sin joy), bubeník Milda (dříve Last Presence)...Chlapci společně zahráli jako předkapela např. K25A, Cocotte minute, Liveevil, Streetmachine, Plexis.

https://bandzone.cz/_101235

Gorilla Patrik

Gorilla Patrik dříve jako Patrik Chawo začínal v roce 2005 jako beatboxer. Postupem času se dostával více k rapu a společně se svým bratrancem založili crew 94121 kterou po nějaké době přejmenovali na SurapMuzikk. Nahráli první demo a objeli několik koncertů. Gorilla Cartel Music dosud jejich poslední projekt, kde na skladbě Pro svý chave předal beat P.A.T. je posledním ze skladeb co zatím udělali. Koncem roku 2018 se crew rozpadla a každý si šel svou cestou. Gorilla Patrik se vydal na sólovou dráhu a chystá nové věcí, takže je na co se těšit!